Prolaroid.nl is vanaf nu Hoesjefoto.nl

Sinds 2021 vind je ons onder een nieuwe naam, namelijk Hoesjefoto.nl

Iedereen is altijd enorm enthousiast over instant foto's en razend benieuwd naar de instant foto's van vrienden. Eén van de meest gestelde vragen onder de gasten op ieder event waar wij aanwezig waren was: 'Hoe's je foto?' Daarnaast spreken veel van onze klanten vaak over een hoesje voor je instant foto. Dus, Hoesje + Foto = Hoesjefoto.nl

Heb je nog ergens Prolaroid.nl staan? Vervang de zodat je ons voortaan onder Hoesjefoto.nl terug kan vinden.

Waar kun je Hoesjefoto.nl voor inzetten?

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar denk aan:

- merk branding en promoties
- feesten
- evenementen
- promo campagnes
- beurzen
- verjaardagen|
- jubilea
- bedrijfs- en winkelopeningen
- acties en nog veel meer!


Wat zijn de mogelijkheden?

Je kan ervoor kiezen om:

- zelf instant foto's te maken of om fotografen in te huren die dit voor je doen.

- zelf een ontwerp van je instant foto hoesjes aan te leveren of door ons te laten ontwerpen.

- een compleet pakket te bestellen (hoesjes + fotograaf + instant foto's) of alleen de hoesjes...

Kortom: allemaal mogelijkheden. Dus vraag een offerte aan. Het is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. 

Hoesje of sticker frame?

De één noemt het een hoesje, de ander een sticker frame. Het resultaat is hetzelfde, namelijk een onvergetelijke tastbare herinnering van je event.

Je hebt ze vast wel eerder gezien op events, van die leuke instant fotos gemaakt door gezellige  fotografen die ouderwetse instant foto's maken en hier een sticker frame omheen plakken. Je krijgt je foto gratis mee in een leuk hoesje of sticker frame die je kunt bewaren op je ijskast of op je bureau. Sticker frames zijn onmisbaar op leuke evenementen.

De frames zijn helemaal voorzien van je eigen design en kan je makkelijk om je instant foto's plakken. Een leuke manier om je bezoekers iets mee te geven waar ze nog lang plezier van hebben.

Wie is Hoesjefoto.nl?

Hoesjefoto.nl (voorheen Prolaroid.nl) is onderdeel van de creative agency Zillion Productions in Amsterdam.

Is het aantal digitale foto's gelijk aan de afdrukken?  

Het aantal digitale foto's is nooit gelijk aan het aantal afdrukken. De simpele reden hiervan is dat één foto meerdere malen kan worden afgedrukt als men erom vraagt. Denk bijvoorbeeld aan een foto waar meedere mensen op staan. De ervaring leert dat iedereen die op de foto staat, graag een foto wilt hebben. 

1 digitale foto, meerdere afdrukken. Logisch.

Om deze reden is het aantal digitale foto's en het aantal afgedrukte foto's nooit gelijk aan elkaar. Houd hier rekening mee wanneer je deze dienst inzet op je event of feest.

Welke kleding dragen onze fotografen?

Heb je gekozen voor een compleet pakket met fotografen, dan kun je erop rekenen dat onze crew er goed en verzorgd uitziet.  Standaard dragen zij leuke casual kleding.

Specifieke kledingvoorschriften? Maak het bespreekbaar!

Krijg ik de foto's ook digitaal?

Ja, de foto's die we maken worden opgeslagen en kunnen we na afloop naar je e-mailen. Je ontvangt de 'kale' foto's zonder frame of ontwerp.

Wij vinden dat de focus ligt op het weggeven van leuke instant foto's aan zoveel mogelijk gasten, oftewel de 'beleving'. Dit betekent dat de foto met sticker frame belangrijker is dan de digitale foto na afloop. 

Lees ook het antwoord op de vraag 'Wat is Save-mode-fotografie' voor meer info over de kwaliteit van de afdrukken en de digitale foto's.

Wat is 'Save-mode-fotografie'?  

Op sommige (evenement) lokaties kunnen grote groepen mensen, radiogolven, dikke muren, zendmasten en andere factoren onze apparatuur negatief beïnvloeden. Hierdoor kunnen we vaak niet (vlot) doorwerken.

Wij vinden dat de focus ligt op de 'beleving'. Dit betekent dat de foto met sticker frame belangrijker is dan de digitale foto na afloop. 

Om deze reden nemen wij ook altijd extra apparatuur mee, zodat we niet afhankelijk zijn van WIFI verbindingen en externe apparaten en daardoor leuke foto's kunnen maken van je gasten. We noemen dit 'Save-mode-fotografie'. 

Wij bepalen zelf of we moeten overschakelen naar 'Save-mode-fotografie'. Over deze beslissing kan niet worden gediscussieerd.

De foto’s die we maken met 'Save-mode-fotografie' worden natuurlijk direct afgedrukt op film, voorzien van je sticker frame en de afdrukken zijn kwalitatief net zo goed als de foto's die we maken met externe apparatuur. 

De resolutie van de digitale foto’s is wel wat lager dan bij externe apparatuur, namelijk 1920x1920 pixels. De foto's zijn natuurlijk geschikt om te e-mailen naar je vrienden.

Wat is het materiaal?

De hoesjes worden standaard gedrukt op: 

Dik vinyl (zelfklevend)

Bedrukking: 4/0 (Enkelzijdig full color)

Afwerking: mat of glans

Wij gaan in de toekomst over op 100% duurzaam uit respect voor onze planeet. Wil je nu al duurzaam materiaal? Vraag naar de mogelijkheden.

Branding en vormgeving

Het sticker frame bevat een gepersonaliseerde boodschap en heeft een uniek design. Een foto die je dus langer bewaard. Wie vindt het nou niet leuk om een foto met gepersonaliseerd design te krijgen? 

Je kan je frame zelf vormgeven, of wij kunnen het voor je doen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wil je meer weten over hoe je deze kunt inzetten tijdens jouw event? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.