Bergman Clinics Oud&Nieuw feest

De enige wensen die wij kregen voor het ontwerpen van de instant foto sticker frames waren 'Zwart, goud en chique'. En dat is gelukt! Onze fotografen maakten gedurende deze avond instant foto's en waren perfect gekleed in smoking. Alle foto's zijn na afloop digitaal aangeleverd, zodat Bergman Clinics deze naar haar gasten heeft kunnen sturen als bewijs van een topfeest. Bergman Clinics, beter voor elkaar.

Hoesjefoto in Portugal?

De populariteit van onze instant foto hoesjes en stickers frames zijn zelfs in het zonnige Portugal een feit.

Naast instant foto's voor de Instax Wide, Square en Mini ontwerpen wij ook hoesjes en sticker frames voor Canon en Polaroid camera's, zoals de Polaroid 600 /i-Type.

Hé, carrieretijger

Tijdens de KLM 'career' dagen zijn enthousiaste bezoekers door KLM op de foto gezet. Wij onwierpen de instant foto hoesjes en sticker frames 'vliegensvlug' op basis van de huisstijl van KLM. Deze foto kan voor velen wel eens de eerste mooie herinnering zijn aan een veelbelovende carriére.Muziek, awards & 100% instant foto's

Opnieuw werden er 100% NL Awards uitgereikt in verschillende categorieën, ter ere van de Nederlandse popmuziek. Een geweldige avond met Nederlandse artiesten als Davina Michelle, OG3NE, Ali B,  Suzan & Freek en Ilse DeLange met aansluitend het 12,5 jarig jubileum van 100% NL. Wij waren erbij om foto's te maken met sticker frames in het thema van de 100% NL Awards. Gasten en bezoekers kregen een instant foto met sticker frame als aandenken aan een spetterende avond. Alle foto's werden na afloop digitaal aangeleverd bij de klant.

Prachtige kleding, stijlvolle sfeer en een fantastische avond

Wat een avond! Helemaal in stijl van The Great Gatsby en de jaren 20. Vrolijke mensen, spetterende outfits en alles vastgelegd op instant foto's met uniek vormgegeven sticker frame. Foto's zijn meerdere keren afgedrukt en na afloop digitaal aangeleverd. 

Klaar voor het leukste hoesje voor je instant foto?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan